Komunita pro české a slovenské fanoušky kryptoměny Electroneum!
Zdravím všechny krajany. Zajímalo by mne, kolik nás tu vlastně je
Už jsem tu nějaké potkal
Zdravím krajany! Tak kolik nás tu bude?
Vítám dalšího člena
Anketní otázka - těžíte přes mobil, nakupujete nebo obojí? Já obojí.
Já už nenakupuji, začal jsem, když byla cena kolem 14 centu s nákupem 600 ETN :-D, teď mám průměrnou nákupní 1,6 centu a necelých 145 000 ETN. Což byl I můj původní záměr, dostat se na 150k a cilit někam kolem 1$.
Mobilni appku mám zapnutou často, takže těžim celkem pravidelně. I když pro nás to mělo význam hlavně z počátku, přeci jen čím větší cena, tím méně dostaneme za měsíc ETN.
Na začátku jsem dokonce těžil I na GPU rigu, ten teď samozřejmě neběží, resp. se rozprodava, takže kdyby někdo chtěl :-D. Ale i se započtením peněz narvanych do rigu a všech picovin okolo se těším z 25% zisku zatím, takže spokojenost
Přesně jak říkáš, 1$ za ETN a budu velice spokojený. Cokoli navíc bude bonus Jinak já většinu nakoupil za v přepočtu 0,14 Kč tedy cca 0,05 centu
I would like to learn your language, it seems interesting, but i understand nothing :C
No v CZK mám 0.35. Takže gratuluji k dobrému vstupu
Jj, menší část jsem koupil za 85 satoshi a zbytek za 104 satoshi, takže mi to vyšlo slušně
Paráda… Doufám, že nás tu je víc takových :-D. Tři vlaštovky z Čech, kteří se zapojují do for znamená, že nás je maximálně kolem 60-100 z celé republiky, co mají alespoň stáhlou appku
Ty já bych se nedivil, kdyby nás bylo víc… Mrkni do recenzí na Google play - jsou tam mraky recenzí v češtině
Jo, jakože myslím, že nás je zde na fóru víc, než tři… Takže předpokládám, že i celkem je víc lidí :-). Čekám až se ukážou
Jo, musí to tu objevit
Já tak nějak od všeho trochu .
Začal jsem od úplného začátku s těžbou na RIGu, původně jsem měl na těžbu XMR kam jsem se po vstupu Asiců vrátil. Většinu XMR jsem pak převedl na ETN a když je optimální kurz, tak dělám i nadále. ETN težím na Asicách. Něco mám i nainvestováno.
Mobilní těžba jde zatím mimo mě, protože jsem na iOSu, a i když ji třeba časem vyřeší cloudovou službou asi nevyužiju. Vnímám to jako marketingový nástroj a pomoc lidem z rozvojových zemí. Ale třeba budu pak litovat, kdo ví .
Určite třeba @Mr.CryptoCZ se brzo připojí
Zdravím pánové. Tak pro Česko Slovenskou komunitu vedu už asi 9 měsíců tuhle skupinu jako moderátor :
Pro mezinárodní komunitu pak můj Twitter…
https://mobile.twitter.com/cechv2
Klidně se ptejte
Perfektní, díky!
FB skupina mi nějak utekla, jdu kouknout…
Osobně děkuji za Tvou @Mr.CryptoCZ podporu celému projektu :-).